16 Juliol 2014 - La Finalitat, Utilitat i el funcionament del penjoll BIORAY LIFE QR SOS ha estat presentat amb gran exit i acollida a la directora gerent GAU 061 de Balears, Dra. Guadalupe Hidalgo Méndez i al cap de Servei Assistencial Dr. Inaki Unzaga Ercilla del SAMU 061 de Balears.
 
 
 
06 Juny 2014 - La Finalitat, Utilitat i el funcionament del penjoll BIORAY LIFE QR SOS ha estat presentat amb gran exit al CAR Centre d'Alt Rendiment d'Esports a Sant Cugat del Valles, Barcelona.
 
18 Febrer 2014 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre el Col·legi Medic de Balears i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord el president del Col·legi Medic de Balears, Antoni Bennasar i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
30 Gener 2014 - La finalitat, utilitat i el funcionament del penjoll BIORAY LIFE QR SOS ha estat presentat amb gran exit als facultatius del Col·legi Medic de Balears.
 
 
 
14 Novembre 2013 - La finalitat , utilitat i el funcionament del penjoll BIORAY LIFE QR SOS ha estat presentat amb gran exit a l'Escola de Medicna de l'Educació Física i l'Esport de la Universitat Complutense de Madrid .
 
 
 
14 Novembre 2013 - La utilitat i el funcionament del penjoll BIORAY LIFE QR SOS ha estat presentat amb gran exit en el Consell Superior d'Esports de Madrid, organisme pertanyent al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
 
 
 
 
02 Novembre 2013 - A la "ZONA PRIVADA" del nostre web tindras accés a tu informació d'usuari introduint el teu nom d'usuari i CONTRASENYA. D'aquesta manera podras actualitzar i revisar les dades des del teu ordinador, una manera rapida i senzilla per tenir al dia tota tu informació.
 
 
 
30 Octubre 2013 - La utilitat i el funcionament del penjoll BIORAY LIFE QR SOS ha estat presentat amb gran exit a la Junta de Govern del Col·legi Medic de Balears (Col-legi Oficial de Metges de les Illes Balears).
 
 
 
24 Octubre 2013 - Presentat el suport BIORAY LIFE QR SOS a l'associació de majors de Fundació de l'ONCE. Es presenten les seves utilitats i beneficis per a la vida diaria aportats per aquest dispositiu.
 
 
 
20 Octubre 2013 - BIORAY LIFE QR SOS trenca fronteres i podra ser visualitzat en quatre idiomes: Espanyol, Angles, Alemany i Rus. Ara pots viatjar amb la total seguretat i tranquil·litat sabent que el dispositiu BIORAY LIFE QR SOS es accessible per als serveis medics de la major part del món.
 
 
 
01 Setembre 2013 - Ja esta disponible la versió del nostre producte BIORAY LIFE QR SPORT, pensada per a esportistes, més lleuger i resistent. Amb varietat de colors i a un preu més reduit per increible que sembli. Amb les mateixes prestacions que el nostre penjant LIFE QR en metall pero fabricat en un material plastic per fer-lo més lleuger.
 
 
 
20 Agost 2013 - Els taxistes del Municipi de Calvia a Mallorca aposten per la seva "Seguretat i Tranquil·litat" i pengen al coll el colganta BIORAY LIFE SOS. A partir d'ara en casos d'emergencia seves dades i historial medic podran ser aceesibles per als cossos de seguretat i sanitaris d'una forma comoda i senzilla encara que no portin cap tipus de documentació a sobre.
 
 
 
03 Juny 2013 - Entrevista realitzada per Joan Calafat Coll en el Programa Salut i Força d'IB3 Radio sobre els penjolls BIORAY LIFE SOS SPORT.
 
 
 
17 a 19 de Maig 2013 - Presentat amb gran exit en les XXI Jornades Mediterraneas de Conforntaciones Terapeutiques en Medicina i Cirurgia Cosmetica el suport informatic en forma de targeta BIORAY LIFE i el dispositiu mobil LIFE QR SOS.
 
 
 
07 Maig 2013 - Entrevista i Notícia en informatius IB3 TV sobre els penjolls BioRay LIFE QR SOS.
 
 
 
Del 01 al 04 Maig 2013 - Assistencia i presentació dels productes BIORAY LIFE QR SOS a la Fira Expo Bellesa, Salut i Benestar realitzada al Parc de sa Riera a Palma de Mallorca.
 
 
 
10 Abril 2013 - Entrevista realitzada per Joan Calafat Coll en el Programa Salut i Força d'IB3 Radio sobre els penjolls BIORAY LIFE QR SOS i les seves utilitats en la nostra vida diaria.
 
 
 
27 Març 2013 - Entrevista realitzada per Ana María Ruiz Marcos en el Programa Quierete Mimate de Radio Calvia sobre els penjolls BIORAY LIFE QR SOS i la seva utilitat en la nostra vida diaria.
 
 
 
Dilluns, 26 Novembre 2012 - El president de BIORAY LIFE, Ignacio S. Álvarez, ha presentat a Pedro José Femenías Pons, president de l'Associació Balear de Parkinson el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
Divendres, 05 Octubre 2012 - El president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez, ha presentat aa Hjassirtg Ojeda, coordinadora de l'Associació de Familiars d'Alzheimer a Mallorca el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
Divendres, 21 Setembre 2012 - El president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez, ha presentat a Manuela de la Vega Llompart, presidenta d'ALCER Illes Balears (Associació per a la lluita contra les malalties del ronyó) i ADIBA ( Associació de persones amb diabetis de les Illes Balears) el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
Dilluns, 03 Setembre 2012 - Bio-Ray Life dóna la benvinguda a una nova entitat col·laboradora, La Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmetica (SEMCC), que compta amb més de 500 metges associats a tot Espanya i la qual esta presidida per el Dr J. Víctor García.
 
 
 
Divendres, 08 Juny 2012 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre Contractes d'Ambulancies i Emergencies i el nostre Programa Bio-Ray Life. Signen l'acord José María García Ruiz, President i el President de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
24 Maig 2012 - El president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez, ha presentat a Isabel Febrer Gelabert, directora general d'Interior, Emergencies i Justícia, Francisco Bosch Sastre, Director de Gestió d'Emergencies - SEIB112 i Miguel Angel Andreu Server, Cap del Departament d'Emergencies, el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
Dijous, 15 Març 2012 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Marratxí i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Tomeu Oliver Palou, el Regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Coll Canellas i el president de Bio - Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Marzç de 2012 - Nous Centres Medics i ajuntaments adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
   
 
 
Diluns, 06 Febrer 2012 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Palma i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord el Regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Navarro Garau i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dijous, 02 Febrer 2012 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre la Clínica Capistrano de Palma i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord el director, José Ma Vázquez Roel i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Febrer de 2012 - Nous Centres Medics i ajuntaments adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
 
Dilluns, 28 Novembre 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Pollença i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Bartomeu Cifre i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
02 Novembre 2011 - El president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez, ha presentat a Margarida Ferrando Barceló, directora general de Família, Benestar Social i Atenció a Persones en Situació Especial del Govern de les Illes Balears, el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
29 Agost 2011 - El president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez, ha presentat Manuel Onieva Santacreu, nou alcalde de l'Ajuntament de Calvia, associat ja a nostre programa Bio-Ray Life, el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
09 Agost 2011 - El president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez, ha presentat a Catalina Cirer Adrover, consellera de Benestar Social del Consell de Mallorca, el suport informatic en forma de polsera i penjoll així com la seva finalitat i funcionament.
 
 
 
Dilluns, 08 Agost 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Campos i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Sebastia Sagreras i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimecres, 03 Agost de 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre el Grup Clínica Juaneda i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord el director general, Gabriel Uguet i el president Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
   
 
 
Agost de 2011 - Nous Centres Medics i ajuntaments adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Divendres, 22 Juliol 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Muro i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Martí Fornés i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimecres, 20 Juliol 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Sóller i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Carles Simarro i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 19 Juliol 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Felanitx i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Gabriel Tauler i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 17 Maig 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Sineu i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Josep Oliver i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 17 Maig 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Antoni Nicolau i el President de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 10 Maig 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Selva i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Joan Rotger i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Divendres, 06 Maig 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Consell i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Bartomeu Nadal i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimecres, 04 Maig 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Bunyola i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Jaume Isern , el Regidor d'interior , Guillem Estarellas i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Maig de 2011 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Dimecres, 27 Abril 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Mancor de la Vall i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Bernadí Coll, i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Abril de 2011 - Nota de Opinió - " El suport informatic que suposa el sitema de polseres i penjolls Bio-Ray Life pot ser de gran utilitat per emmagatzemar dades i informació dels seus posseidors i així aplicar especialment en els suposits en que el pacient no pugui, per la seva extrema gravetat o inconsciencia, manifestar la seva identitat i condició previa de salut ".
 
Antoni Bennasar Arbós
President Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears.
 
 
Dimarts, 26 Abril 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Ses Salines, la Junta de Districte de Colonia de Sant Jordi i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Bartomeu Lladonet, i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
 
Dimarts, 12 Abril 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Joan Jaume, i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimecres, 6 Abril 2011 - Es formalitza l'Acord de Col · laboració entre l'Ajuntament de Binissalem i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Jeroni Salom, i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 5 Abril 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Búger i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Bartomeu Alemany, i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Divendres, 1 Abril 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament d'Ariany i el nostre Programa Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Joan Ribot, i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Abril de 2011 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Dijous, 31 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament d'Estellencs i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde , Bartomeu Jover , i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimecres, 23 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre Clinic Balear i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord el director gerent, Alberto Asensio Coll, el Director Medic, Bernardo Monserrat Bennasar i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 22 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Deia i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Jaume Crespí, la regidora serveis socials, Magdalena López i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dijous, 17 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Lloseta i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Bernat Coll i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
 
Dimecres, 09 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre USP Clínica Palmaplanas i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord el director gerent d'USP Clínica Palmaplanas, Sergio Bertrán i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Març de 2011 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Dimarts, 08 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Costitx i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Antoni Salas i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dijous, 03 Març 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Montuiri i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Jaume Bauzá i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dijous, 24 Febrer 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament d'Andratx i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcaldessa, Isabel Alemany i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Febrer de 2011 - Nous Centres Medics adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Febrer de 2011 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Dilluns, 21 Febrer 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament d'Escorca i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Antonio Gómez i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dijous, 17 Febrer 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament d'Inca i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Rafel Torres i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
Nombrosos mitjans han cobert la notícia i han estat testimonis de la presentació i funcionament del suport informatic en forma de polsera anomenat Bio-Ray Life, així com de la signatura de l'Acord.
 
 
 
Dimecres, 16 Febrer 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Santanyí i el nostrePrograma Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Miquel Vidal i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dimarts, 15 Febrer 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Alcudia i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Miquel Llompart i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dijous, 03 Febrer 2011 - Presentació a la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, de l' Suport informatic Bio-Ray Life.
 
 
 
Gener de 2011 - Nou ajuntament i policia local adherit al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Dilluns, 31 Gener 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Fornalutx i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Joan Alberti i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dilluns, 27 Gener 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament de Llucmajor i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Joan Jaume i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Dilluns, 17 Gener 2011 - Es formalitza l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament d'Arta i el nostre Programa Bio-Ray Life.
Signen l'acord l'alcalde, Rafel Gili i el president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Álvarez.
 
 
 
Gener 2011 - Nota de Opinió - "Les noves tecnologies aplicades al sector sanitari són essencials actualment. En aquest sentit, les polseres Bio -Ray Life em semblen interessants com a suport informatic de les dades mediques del pacient, per la seva comoditat i utilitat".
Antoni Real
President Col·legi Oficial de Farmaceutics de les Illes Balears.
 
 
Desembre 2010 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Novembre 2010 - Nova secció a la web de Punts de Venda Autoritzats. En aquest apartat podras localitzar la botiga més propera al teu domicili.
 
 
 
Novembre 2010 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Octubre 2010 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Septembre 2010 - Nous ajuntaments i policia local adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Agost 2010 - Noves Clíniques i Centres Medics adherits al nostre Programa Bio-Ray Life.
 
 
 
Dilluns, 12 Juliol 2010 - Presentació de la Polsera Intel·ligent de Bio-Ray Life a la Policlínica Miramar de Palma de Mallorca.
 
Click per Ampliar Click per Ampliar Click per Ampliar Click per Ampliar
Click per Ampliar Click per Ampliar Click per Ampliar
 
 
Dilluns, 12 Juliol 2010 - Entrevista al president de Bio-Ray Life, Ignacio S. Alvarez Lozano a Canal 4 TV de Mallorca, a partir de les 22:30.
 
 
Dijous, 01 Juliol 2010 - Presentació del nostre Producte Bio-Ray Life als Mitjans de Comunicació en Palma de Mallorca.
 
Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar
Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar
Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar
Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar Click para Ampliar
 
 
BIO-RAY LIFE S.L. - 2010-2014 ®   -   Avís Legal   -   Mapa Web   -   Contacte